Zoran Pupac

Voditelj kickboxinga, Pomoćni trener

Brief info

Zoran Pupac, mlađi brat trenera Aleksandra Pupca, već nam nekoliko godina pomaže u klubu kao pomoćni trener i vodi privatne treninge, a završio je stručnu izobrazbu za voditelja kickboxinga na KIF-u.

Zoran je od mladih dana u borilačkim sportovima. Sa 14 godina priključio se boksačkom klubu 'Kralj Tomislav' i vrlo brzo pokazao interes i želju za natjecanjem. Kao kadet i junior bio je član boksačke reprezentacije, te uz prvenstva Zagreba, Hrvatske i međunarodnih turnira na kojima je sudjelovao, osvaja broncu na Europskom prvenstvu za kadete u Rimu 2003. godine.
Uz treninge boksa, jako voli i Muay Thai, pa je često na treninzima i spariznima, kako kod nas tako i kod prijateljskih klubova, a 2014. godine odradio je i kratki 'izlet' u MMA u Švicarskoj.

Ljubitelj je svih sportova, a pogotovo vanjskih (outdoor), te se okušao i odigrao jednu sezonu američkog nogometa u švicarskoj prvoj ligi za "Bern Grizzlies''. Nekoliko godina tijekom ljeta veslao je za 'Zrnovske galijote', ekipu s Korčule s kojom je ostvario zapažene rezultate na Maratonu lađa.

Zorana možete bukirati za individualni boksački ili kickboxing trening.