Treninzi u Spartan Gymu

REKREATIVCI

Fantastična ekipa i sjajna, pozitivna atmosfera treninga obilježje su naše rekreativne grupe čiji su termini ponedjeljkom, srijedom i petkom. 

Grupe su mješovite (muški i ženski polaznici zajedno), a na treningu ćete naučiti osnovne tehnike muay thaija i kickboxinga. Namijenjena je svima od 18 do 50 i više godina, svima koji žele postati bolja verzija sebe – podjednako početnicima, kao i onima s iskustvom.

Treninzi kickboxinga i muay thaija odličan su izbor za sve koji se žele ispuhati i riješiti stresa, skinuti višak kilograma, zategnuti se, biti u boljoj formi, poboljšati svoj način razmišljanja i općenito promijeniti svoj život nabolje. Ako se niste prije bavili borilačkim sportovima, ne brinite, naučit ćemo vas svemu što trebate znati, brzo ćete sve pohvatati, a stečeno znanje ćete nadograđivati s ostatkom grupe.

Također, na početku dok se ne uhodate i ne steknete bolju kondiciju i formu, radit ćete svojim tempom, koliko brzo i jako možete. Naši treneri budno će pratiti vaš napredak i shodno tome postepeno vam pojačavati tempo i intenzitet.

Za sve rekreativce iz mješovitih grupa, koji to žele, organiziramo sparing petkom u 2. grupi s početkom u 19.15 sati.

Oprema

Ukoliko dolazite  na trening prvi put, potrebna vam je samo ugodna odjeća za vježbanje (kratke hlačice, trenirka, tajice, majica). Vježbamo bosi ili u čarapama.

Kasnije: bandaže, rukavice (min. 12 oz ) i štitnici za potkoljenice (moguće kupiti/naručiti u klubu). Također, potrebno je na svaki trening nositi sa sobom ručnik i bocu s vodom.

Dodatna oprema za sparinge: rukavice (14 oz), guma za zube, suspenzori, kaciga.

TERMINI

Ponedjeljak, srijeda, petak

Grupa: 18:00 – 19:00 (60min) – početnička grupa

Grupa: 19:15 – 20:15 (60min) – napredna grupa

Grupa: 20:30 – 21:30 (60min) – početnička grupa

TRENERI

Kroz trening vas vode profesor kineziologije Aleksandar Pupac i Tena Lončarić, bacc. cin.