Treninzi u Spartan Gymu

Ženska grupa

Rekreativni kickboxing za žene namjenjen je svim ženama (djevojke, majke, žene zrelije dobi) neovisno o dobi i iskustvu u borilačkim sportovima. Pripadnice ljepšeg spola sve češće biraju kickboxing kao oblik rekreacije zbog njegovog sjajnog utjecaja na tjelesno i mentalno stanje organizma.

Trenirajući kickboxing vrlo brzo ćete primijetiti rezultate. Skinut ćete višak kilograma, zategnuti tijelo, ojačati samopouzdanje, riješiti se negativne energije i nakupljenog stresa. 

Ako pitate naše Spartanke što im se najviše sviđa kod treninga, reći će vam da su to stručni treneri, nemonotoni treninzi, rad čitavog tijela, ali i odlična atmosfera koja vlada među polaznicama. Cure su, zaista, super! 

Oprema

Ukoliko dolazite  na trening prvi put, potrebna vam je samo ugodna odjeća za vježbanje (kratke hlačice, trenirka, tajice, majica). Vježbamo bosi ili u čarapama.

Kasnije: bandaže, rukavice (min. 12 oz ) i štitnici za potkoljenice (moguće kupiti/naručiti u klubu). Također, potrebno je na svaki trening nositi sa sobom ručnik i bocu s vodom.

TERMIN

Utorak, četvrtak 18:00 – 19:00 (60 min)

Subota 11:15 – 12:15 (60 min)

TRENER

Kroz trening vas vodi magistar kineziologije Boris Dugonjić.