Treninzi u Spartan Gymu

Ženska grupa

Rekreativni kickboxing za žene, djevojke, studentice, zaposlene, majke, neovisno o dobi i iskustvu u borilačkim sportovima. Pripadnice ljepšeg spola sve češće biraju kickboxing kao oblik rekreacije, zbog njegovog sjajnog utjecaja na tjelesno i mentalno stanje organizma.

Trenirajući kickboxing vrlo brzo ćete primijetiti rezultate – skinuti višak kilograma, zategnuti tijelo, ojačati samopouzdanje, riješiti se negativne energije i nakupljenog stresa.  

Ako pitate naše Spartanke što im se najviše sviđa kod treninga, reći će vam – stručni treneri, to što treninzi nisu monotoni, što im radi čitavo tijelo, ali i odlična atmosfera koja vlada među polaznicama, cure su stvarno super!  

Oprema

Ako dolazite  na trening prvi put, potrebna vam je samo ugodna odjeća za vježbanje (kratke hlačice, trenirka, tajice, majica). Vježbamo bosi ili u čarapama.

Kasnije: bandaže, rukavice (min. 12 oz ) i štitnici za potkoljenice (moguće kupiti/naručiti u klubu). Također je potrebno nositi sa sobom na svaki trening ručnik i bocu s vodom. 

TERMIN

  • Utorak, četvrtak 18:00 – 19:00 (60min)
  • Subota 11:15 – 12:15 (60 min)

TRENERI

Kroz trening vas vodi magistar kineziologije Boris Dugonjić.