Boris Dugonjić

Magistar kineziologije

Brief info

Trener Boris u našem je klubu od samog početka. Diplomirao je 2013. godine na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu kao jedan od najboljih u generaciji.
Poslijediplomski sveučilišni studij kineziologije upisuje 2016. godine i trenutno je pri završetku poslijediplomskog studija.
Na kineziološkom fakultetu najdraži su mu bili rad u dijagnostičkom centru i kondicijska priprema sportaša. Specijalizirao se za kondicijsku pripremu djece, mladih i odraslih u području borilačkih sportova, skijanja, tenisa i nogometa.
Uz trenera Aleksandra, Boris je u stručnom timu kluba Spartan Gym i vodi treninge ženske i školske grupe.
Boris je i voditelj našeg juniorskog borilačkog kluba s kojim je postigao zapažene rezultate na nacionalnoj razini kao i na međunarodnim kupovima (državni prvaci, viceprvaci, osvajači međunarodnih kupova), a njegovo ćete ime pronaći i u trenerskom povjerenstvu Hrvatskog aikido saveza te u znanstvenim i stručnim radovima iz područja kickboxinga.
Pomalo samozatajan, no izuzetno strpljiv, stručan i profesionalan trener koji će prilagoditi trening vama i vašim potrebama bez obzira vježbate li u grupi ili privatno. Nemojte se ustručavati reći mu ako vas nešto boli, naš Boris ima vježbe koje će riješiti sve vaše boljke. Želite se zategnuti? Možda želite jake i dobro oblikovane trbušne mišiće (six pack)? Javite se Borisu!
Osim svega spomenutog, poznat je i po svojim kulinarskim vještinama i najbolji je kuhar među našim trenerima. Slobodno ga pitajte za savjet ako želite jesti zdravo, rado će s vama podijeliti svoje recepte, a zanimljivo je da Boris pripada onoj populaciji ljudi koja ne voli čokoladu 😊.

Njegova uža stručna područja su:

  • Treninzi kickboxinga
  • Treninzi boksa
  • Kondicijska priprema sportaša
  • Rad sa djecom i mladima