Aleksandar Pupac

Profesor kineziologije, vanjski suradnik na predmetu tjelesne i zdravstvene kulture na fakultetu elektrotehnike i računarstva

Brief info

Osnivač našeg kluba, počeo se baviti tajlandskim boksom 1998. godine i jedan je od najboljih trenera u Hrvatskoj. Kineziološki fakultet upisao je 2002. godine, završio smjer Kondicijska priprema, a pod njegovim vodstvom vrhunske rezultate ostvarili su bivši svjetski prvak Emil Zoraj, kickboksač teške i superteške kategorije elitne organizacije Glory i Final Fight Championshipa (FFC) Mladen Brestovac, kao i Viktor Zaman, bivši svjetski prvak u Muay Thai kickboxingu, ali i čitava nova generacija sjajnih mladih boraca poput Ante Širića, Petra Jamana, Ivana Letice, Gaja Ćosića.
Od 2008. do 2012. bio je trener hrvatske reprezentacije u tajlandskom boksu.
Trenersko usavršavanje odvelo ga je u mnoge sportske dvorane diljem svijeta (Kick Fighter Gym i Chinuk Bjelorusija, Sityodtong kamp Tajland, Slamm i Vos Gym Nizozemska) gdje je trenirao s nekima od najboljih imena kickboxinga i tajlandskog boksa (braća Petrosyan, Chingiz Allazov)
Osim treniranja sportaša, našeg kluba boraca, Aleksandar je i trener u rekreativnoj mješovitoj grupi (u terminima ponedjeljkom, srijedom i petkom).
Na njegovim treninzima možete očekivati red, rad i disciplinu. Mnogi ga doživljavaju kao strogog trenera, vrlo fokusiranog na tehniku, s kojim nema vrludanja, ali bezgranično posvećenog vama i vašem uspjehu. Ako ste spremni dati svoj maksimum, tada budite sigurni da će naš Aco od vas izvući ono što ni sami niste mogli zamisliti da možete.

Njegova uža stručna područja su:

  • Kondicijska priprema sportaša
  • Treninzi kickboxinga
  • Treninzi tajlandskog boksa
  • Rad s natjecateljima